22 Listopad 2024      Imieniny obchodzą: Cecylia, Jonatan, Stefan

Warsztat Dobry Talerz - psychodietetyka, czyli nie tylko co jemy, ale dlaczego jemy co jemy? na VIII Dniu Otwartym PPA

ppa.Dobra wiadomość dla wszystkich tych, którzy nie zdążyli się zapisać na darmowe warsztaty podczas VIII Dnia Otwartego PPA. W ofercie nowy warszat dotyczący zagadnien psychodietetyki, na którym dowiemy się nie tylko jak zmotywować się do zmiany nawyków żywieniowych ale także rozwikłać zagadkę zaspokojenia głodu i odkryć co za nim naprawdę stoi... Ilość miejsc ograniczona, zapisy przez stronę www.opendayppa.eventbrite.com


 

Opis Warsztatu

Nasze wybory w zakresie jedzenia nie tylko związane są z chęcią zaspokojenia głodu, ale mają podłoże psychologiczne, medyczne, społeczne, genetyczne, a nawet historyczne. Dlaczego jemy rzeczy niezdrowe i więcej niż potrzebujemy? Czemu nie jemy tylko wtedy gdy jesteśmy głodni? Dlaczego mimo wielokrotnego sięgania po różnego rodzaju diety ciągle dopada nas efekt jo-jo i tak trudno zmotywować się do wprowadzenia zmian w odżywianiu?

Warsztat skierowany jest do wszystkich, którzy szukają odpowiedzi na powyższe pytania. Pozwoli on zapoznać się z aktualną wiedzą w zakresie dietetyki i psychologii dotyczącą odżywiania, a także poznać własne mechanizmy związane z jedzeniem. Zapraszam gorąco wszystkich, którzy chcieliby wreszcie skutecznie schudnąć lub jedynie zacząć odżywiać się zdrowo.

VIII Dzień Otwarty PPA

Uniwersytet Roehampton Duchesne Building (1 piętro), Roehampton Lane London, SW15 5PU.

WSTĘP WOLNY !

Więcej info na www.polishpsychologists.org

Agnieszka Bartoszewicz- psycholog, absolwentka Usług Żywieniowych i Dietetyki . Aktualnie pracuje jako Psychodietetyk i Diet Coach zarówno motywując do zmiany nawyków żywieniowych jak i układając skuteczne diety w oparciu o wytyczne Światowej Organizacji Zdrowia. Doktorantka, prowadzi badania w zakresie związku między poziomem samooceny i wyborem żywności oraz zachowaniami prozdrowotnymi.

ulotka - 550.

Fotogaleria